Sten Riis Forsider

Genforenings- og Grænsemuseet

Koldingvej 52

Christiansfeld

I samarbejde med Danmarkssamfundet og forfatter Steffen Riis udgives Steffen Riis´2-bindsværk om Genforeningen: Bind 1:Vi vil hjem, hjem til Danmark. Bind 2: Genforeningsfesterne juli 1920.

Den bærende idé med værket har været at sætte de 100-år gamle tekster om Genforeningen i bøger og aviser sammen med de tusindvis af billeder, der findes på arkiver, museer, Det kongelige Bibliotek og ikke mindst på tidens postkort, til en samlet fortælling om den række af historiske begivenheder, der i årene 1918-1920 bragte Sønderjylland hjem til til Danmark. Samlet set er værket på 480 sider med mere end 600 illustrationer.

For flere oplysninger kontakt kolding@danmarkssamfundet.dk eller steffenriis@privat.dk