Final 2020 Logo Artboard Rød Placeholder

Augustenborg Hallerne, Kettingvej

Augustenborg

John Wind

Foråret 2020, startende januar 2020 vil, Augustenborg, Nordborg, Guderup Løbeklubber, tilbyde DGIs nybegynderprogram, samt gåholdsprogram (12 ugers forløb) som leder til mulighed for at løbe eller gå 5 km til Nordborg event 4.maj 2020 i forbindelse med DGI 2020 stafetten.

Det hele starter med en Kick off dag, lørdag 18. Januar 2020 kl. 14, med en den kendte foredragsholder, Anne Henriksen, Forfatter til Sportskogebogen og aktiv triatlet. Foredraget vil handle om hvordan man kan få en lidt sundere livsstil i hverdagen med lidt kost- og bevælelsesændringer, samt smagsprøver af et par af opskrifterne fra sportskogebogen, f.eks. nemme hjemmelavede Müeslibars etc. Der er også en sandwich og drikkelse til de fremmødte.

Arrangementet er gratis, og er opstart for det efterfølgende 12 ugers forløb. Derefter tilbyder Augustenborg, Nordborg og Guderup Løbeklubber at gennemføre 2 gratis træninger (2020 Gå- og Nyløberhold) pr. uge for alle fremmødte.

Tilmelding.