Sdr-Hygum-Forsamlingshus-17-09.jpg

Afstemningsfest 100-års fejring

DKK Entre 100 kr. incl. for kaffe og kage
  • Afstemningsfest
Sdr. Hygum Forsamlingshus, Sdr. Hygum Lokalhistorisk Forening, Rødding Lokalhistorisk Forening og Rødding – Vejen Grænseforening.

Sdr. Hygum Forsamlingshus, Ribevej 51, Sdr. Hygum

Rødding

Peter Fredslund

Festtale ved Bertel Haarder, som er født på Rønshoved Højskole ved Flensborg Fjord. Bertel Haarder er medlem af folketinget. Han har blandt andet været undervisningsminister, kultur- og kirkeminister, og som indenrigsminister var han initiativtager Folkemøde på Bornholm. Han er Folketingets aldersformand (nestor) og dermed den, der formelt åbner mødet til Folketingets åbning den første tirsdag i oktober.

Bertel Haarder er en blændende fortæller og hans opvækst i højskolemiljøet har blandt andet givet ham en stor glæde ved at synge, så der venter os en spændende og underholdende aften. Aftenen vil blive krydret med fællessange, kaffe og kage.