Frøslev Kro Kongebesøg

Historisk Forening for Bov og Holbøl sogne, Bov sogn og Aabenraa Bibliotekerne

Frøslev Kro, Vestergade 3

Padborg

Afstemningsfest på Frøslev Kro 10. februar 2020 - Lad os mødes, tale, synge og feste 100 år er snart gået, siden Sønderjylland blev genforenet med resten af Danmark i forbindelse med fredsforhandlingerne efter 1. Verdenskrig.

På 100-års dagen for den afstemning, der var med til at fastsætte grænsedragningen til Tyskland, og hvor Frøslev stemte sig hjem til Danmark og blev en del af Bov sogn, inviterer Historisk Forening for Bov og Holbøl sogne, Bov sogn og Aabenraa Bibliotekerne til afstemningsfest på Frøslev Kro.

Formand for Historisk Forening, H.C. Jørgensen, vil fortælle om d. 10. februar 1920 i Frøslev, og Professor emeritus, dr. theol., Svend Andersen vil fortælle om Genforeningen med sydslesvigske øjne.

Frøslev Kro 10. februar 2020 kl. 19.00. Kaffe og kage købes for 65 kr. Tilmelding fra 13. januar 2020 på https://www.aabenraabib.dk/arrangementer/foredrag-debat/afstemningsfest