IMG_9217_resized_20191101_112631710.jpg (1)

Ringriderfesten i Sønderborg

Sønderborg Slot, Sønderbro 1

Sønderborg

Ringriderfesten i Sønderborg afvikler i juli 2020 det Internationale TattooShow for 4. gang i de historiske rammer ved Sønderborg Slot. Denne gang er temaet naturligvis genforeningen, og da arrangementet afvikles på samme dag som det store genforeningsarrangement på Dybbøl Banke, hvor hele det officielle Danmark - herunder også Kongehuset - deltager, får også dette arrangement et "Royalt touch".

Det Royale GenforeningsTattoo har medvirkende fra såvel indland som udland, og der deltager orkestre og kunstnere fra forskellige nationer, der - ligesom Danmark - også har haft grænsedragningsproblematikken på nærmeste hold. Der venter alle gæster en fantastisk aften i skønne omgivelser, med uovertrufne oplevelser med lyd og lys - og overraskelser, der naturligvis ikke kan afsløres hér!