Foto_Roman_Novitzky.jpg (2)

Aflyst pga. coronavirus

Musikalsk Odyssé - Beethoven, Europa og den dansk-tyske grænse

23 apr
20.00—22.00
DKK 120 kr.
  • Musik og sang
Aarhus Universitet, Aarhus Kommune i samarbejde med Goethe-Institutet

Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal, Thomas Jensens Allé

Aarhus C

Vis kort

Kom med til en anderledes og inkluderende musikalsk rejse, der krydser grænser og tid: Mød det store, originale STEGREIF.orchestra fra Berlin, der er kendt for at improvisere og arrangere symfonisk musik uden en dirigent og for at give publikum en ny og moderne oplevelse af klassisk musik.

Oplev det danske Ensemble EDGE, når de dykker ned i den danske sangskat, der var med til at forme både Sønderjyllands og hele Danmarks kulturelle identitet fra 1800-tallet og frem mod Genforeningen.

Aftenen byder også på et uddrag af den helt nye opera ”Grænsemageren”, der får premiere med Sønderjyllands Symfoniorkester i juni 2020. Operaen tager udgangspunkt i de historiske begivenheder, der startede i Berlin og Aabenraa i november 1918 og ledte frem mod genforeningen i 1920.

Aftenen er en del af Det dansk-tyske Kulturelle Venskabsår 2020 og en del af Aarhus Universitets internationale MatchPoints Seminar 2020 med titlen Denmark and Germany in Europe. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Goethe-Instituttet. Læs mere om aftenens program på matchpoints.au.dk

 

Læs mere

Støttet af Det dansk-tyske kulturelle venskabsår.

Se alle arrangementer