Grænseløse Sting Udvalgt billede 1 910x514.jpg (3)

Grænseløse Sting - Broderiworkshop i Ribe

DKK Gratis
  • Udstilling
  • Foredrag og debat
  • Jubilæum
  • Andet
Trapholt Kunstmuseum

BrodeRibe 2020, Broderifestival

Ribe

BrodeRibe 2020, Broderifestival I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark.

Trapholt inviterer i den forbindelse borgere til i fællesskab at diskutere grænser og genforeningens betydning i dag i et stort kunstnerisk projekt.

I samarbejde med tekstilkunstner Iben Høj inviterer Trapholt 800 borgere med til at skabe et gigantisk broderet fællesværk – Grænseløse Sting, der diskuterer grænser før og nu og er med til at markere genforeningsjubilæet 2020.

Til workshoppen vil Trapholt og Iben Høj give en introduktion til projektet og der vil også blive udleveret materialer til broderiet.

Det er gratis at deltage, men der et begrænset antal pladser. For tilmelding kontakt venligst Lisbet Krogh Nielsen på e-mail: info@broderibe.dk HUSK: Medbring nåle og saks.

Støttet af Kulturministeriets og Folketingets pulje til markering af Genforeningsjubilæet 2020, Kolding Kommunes Genforeningspulje og Statens Kunstfond.