Foran Visby Forsamlingshus.jpg

Bredebro Forsamlingshus, Jepsensvej 1

Bredebro

Gunnar Jensen

Festtalen vil blive holdt af Bertel Haarder. Bertel Haarder er født på Rønshoved Højskole ved Flensborg Fjord. Han er medlem af folketinget og har blandt andet været undervisningsminister, kultur- og kirkeminister, og som indenrigsminister var han initiativtager til Folkemødet på Bornholm.

Eftermiddagen vil blive krydret med fællessang samt kaffe og kage. Else Kirsten Ehmsen vil sidde ved klaveret til alle fællessangene.

Alle i byen opfordres til at hejse flaget denne dag, så dagen rigtigt kan blive markeret som en festdag. Der er truffet aftale med Kurt Gabs om fotografering denne dag – både med drone fra luften samt festlige motiver forskellige steder fra byen.

Tilmelding til Kirsten Møller på tlf. 28223354 (gerne SMS) senest fredag den 7. februar ønskes af hensyn til kaffen

Støttet af Genforeningspuljen i Tønder Kommune og Grænseforeningen.