Her Går Grænsen 2

Teaterforestillingen HER GÅR GRÆNSEN - 20 forestillinger i 20 sønderjyske forsamlingshuse i 2020

15 sep
DKK Oplyses i lokale dagspresse
  • Teater
Holbøl Landbohjem i samarbejde med Sprogforeningen og Det lille Teater i Gråsten

Holbøl Landbohjem, Storegade 14

Kruså

Teaterforestillingen - HER GÅR GRÆNSEN I 2020 gennemfører SPROGFORENINGEN og DET LILLE TEATER I GRÅSTEN 20 teaterforestillinger i 20 sønderjyske forsamlingshuse – forfatter er Kaj Nissen, Sønderhav. Forestillingerne foregår i dagene før og efter afstemningen den 10. februar 1920. Vi befinder os tæt på grænsen ved Kruså – her vi møder nogle af dem som skal stemme den 10. februar.

Billetsalg
Kontakt Holbøl Landbohjem på telefon 7460 8183

Der er flere datoer

Ideen til teaterturneen med 20 forestillinger fra Hviding i nordvest til Kegnæs i Sydøst og fra Fjelstrup i nordøst til Møgeltønder i sydvest kommer fra SPROGFORENINGEN, som er ansvarlig for projektets økonomi. Sprogforeningen ønsker med dette initiativ at påskønne den indsats som lokalbefolkningen i de nordslesvigske sogne ydede i 1920, men også de ildsjæle som i dag udfører et kæmpearbejde for det forsamlingshus som mange steder er sognets sidste samlingssted.