Her Går Grænsen 2

Teaterforestillingen HER GÅR GRÆNSEN - 20 forestillinger i 20 sønderjyske forsamlingshuse i 2020

11 nov
  • Teater
Spandet Forsamlingshus i samarbejde med Sprogforeningen og Det lille Teater i Gråsten

Spandet Forsamlingshus, Skolevænge 17

Spandet, Ribe

Kurt Christensen

I 2020 gennemfører SPROGFORENINGEN og DET LILLE TEATER I GRÅSTEN 20 teaterforestillinger i 20 sønderjyske forsamlingshuse. Forfatter til teaterforestillingen HER GÅR GRÆNSEN er Kaj Nissen, Sønderhav. Stykket foregår i dagene før og efter afstemningen den 10. februar 1920. Vi befinder os tæt på grænsen ved Kruså, hvor vi møder nogle af dem, som skal stemme den 10. februar.

Tilmelding direkte til forsamlingshuset på mail vbe@mail.tele.dk

Der er flere datoer

Ideen til teaterturneen med 20 forestillinger fra Hviding i nordvest til Kegnæs i Sydøst og fra Fjelstrup i nordøst til Møgeltønder i sydvest kommer fra SPROGFORENINGEN, som er ansvarlig for projektets økonomi. Sprogforeningen ønsker med dette initiativ at påskønne den indsats som lokalbefolkningen i de nordslesvigske sogne ydede i 1920, men også de ildsjæle som i dag udfører et kæmpearbejde for det forsamlingshus som mange steder er sognets sidste samlingssted.