Knacker - Forlaget mellemgaard.jpg

Christiansfeld Centret og Christiansfeld Bibliotek

Christiansfeld bibliotek, Gl. Kongevej 3

Christiansfeld

Som barn lyttede Karsten Skov til flere beretninger fra 1. Verdenskrig, der inspirerede ham til at skrive bogen Knacker. Knacker er baseret på virkelige hændelser fra en periode i Danmarkshistorien, hvor Sønderjylland var tvunget væk fra Danmark og under tysk herredømme.

En tid, hvor den danske flertalsbefolkning var underlagt magthaverne i Berlin, og tyske udsendinge skulle forsøge at ændre befolkningens sindelag fra dansk til tysk. Hør om Karsten Skovs tanker bag bogen, der senere førte til spillefilmen ”I krig & kærlighed”.

Foredraget finder sted på Christiansfeld bibliotek, Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld. Pris: 100,-/person inkl. kaffe/the. Billetter sælges på www.koldingbib.dk Foto: Forlaget Mellemgaard