Genforeningsmagi 2020

Tyrstrup kirke Menighedsråd

Tyrstrup Kirke, Haderslevvej 7

Christiansfeld

Arrangementet var oprindeligt planlagt til 15. april, men er flyttet til 19. juni pga. coronvirus

”Genforeningsmagi 2020” er et nykomponeret sang- og musikværk af komponisten Søren Birch, der i ord og musik fortæller Sønderjyllands genforeningshistorie bl.a. med kong Chr.X´s ridt over grænsen og hans besøg i Tyrstrup kirke.

Der medvirker flere lokale kor og et mindre ensemble af musikere, hvor der som afslutning vises tegninger frembragt af 3.+4.klasse på Christiansfeld skole projiceret op på kirkens vægge om ”Genforening, fred og forsoning” som tema.

Et moderne sang- og musikværk for hele familien med vægt på den sønderjyske nationale historie, der fortolkes, så alle føler det medlevende.

Der er gratis entre´, men tilmelding via kirkens hjemmeside, https://www.tyrstrupkirke.dk/ da der er begrænsede antal pladser i kirken.

Der er flere datoer