Plakat 1 Juli

Paneldebat på Schackenborg Slot: Genforeningens betydning for Sønderjyllands udvikling

01 jul
17.30—
  • Foredrag og debat

Schackenborg Slot, Schackenborg 1, Møgeltønder

Tønder

Christian Clausen

Schackenborg Slot byder sammen med Møgeltønder Forsamlingshus indenfor til debatarrangement 1. juli 2020 kl. 17.30. I en tid, hvor den vestsønderjyske infrastruktur er udfordret og hvor positive initiativer i relation til både bosætning, vækst og udvikling er afgørende for at fremtidssikre egnen, vil et panel af stærke profiler debatere og diskutere genforeningens betydning for bl.a. Sønderjyllands udvikling.

Panelet består af tidligere Kulturminister Mette Bock, forfatter og journalist Nis Boesdal samt journalist og tidligere chefredaktør Siegfried Matlok. Ordstyrer er forhenværende chefredaktør Poul-Erik Thomsen.

Tilmelding til arrangementet sker via email til Christian Clausen på hccl@mail.dk eller tlf. 20491487