Ejnar Nielsen-buket_lowres.jpg

Vejen Brørup Havekreds, Danmarks Naturfredningsforening og Vejen Kunstmuseum

Øster Lindet Kirke

Rødding

Vi mødes ved Esben Klemanns høje kantsten ved parkeringen overfor Øster Lindet Kirke. Ved kirken ser vi Niels Hansen Jacobsens sten for de faldne samt Matthias Myginds sten. Mod nord går vi i sporet efter Kleinbanen.

BUKETTURE er månedlige udflugter i og omkring Vejen Kommune med fokus på KUNST, NATUR & KULTUR. Turene arrangeres og afholdes i samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling, Vejen-Brørup Havekreds og Vejen Kunstmuseum. Turene har samlet hundredvis af nysgerrige medborgere og udenbys gæster siden starten i maj 2018. I Genforeningsåret 2020 har det været oplagt, at en stor del af turene lægges i det sønderjyske, hvor vi undervejs ser kunstværker og hører historier, der knytter an til Genforeningen.

Der er flere datoer