Møder i grænselandet_pressebillede med tekst.jpg (1)

Møder i grænselandet

02 jun
  • Udstilling
  • Et Folkemøde i Ribe 21.-24. maj 2020
Lars Waldemar og Esbjerg Kommunes Biblioteker

Glasgangen - seminarieHuset, Simon Hansens vej 1

Ribe

Hanne Poulsen
Støttet af

”Møder i grænselandet” er et tværkunstnerisk samarbejde som indbefatter samarbejde mellem tyske og danske billedkunstnere og forfattere.

På udstillingen behandler kunstnerne og forfattere det særlige omkring grænseregion ved at arbejde frit med temaet ”genforening”. Billedkunstnerne skaber nonverbale værker, og herefter sætter forfatterne ord på disse værker. Med projektet tilfører vi en samtidskunstnerisk vinkel til fejringen af Genforeningen.

Billedkunstnerne: Katharina Kleinfeld, Anka Landtau, Heike Jacobsen, Anne Lildholdt Jensen, Kate Skjerning og Lars Waldemar

Forfattere/digtere: Feridun Zaimoglu, Anne Müller, Dörthe Hansen, Janus Kodal, Erik Trigger Olesen og Erling Jepsen

Udstillingen kan ses fra mandag til fredag frem til 15. juni.

Der er flere datoer

Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Projektet er støttet af Fabrikant Mads Clausens Fond, Toosbuys Fond, Aabenraa Kommune, Esbjerg Kommune og Statens Kunstfond.