Mærkedagene2

Skibelund Krat 4

Vejen

Vejen Kommune

Den kongelige rundtur i Sønderjylland udsættes til juni 2021. Programmet vil tage udgangspunkt i planlægningen for 2020 og offentliggøres her på hjemmesiden.

Som optakt til den festlige afslutning på genforeningsjubilæet besøger H.M. Dronningen Skibelund Krat ved Vejen.

Skibelund Krat ligger få kilometer nord for Kongeåen og var samlingssted for møder om den sønderjyske sag fra 1864-1920. I anledningen af 100-året for Genforeningen renoverer og nyskaber Vejen Kommune det historiske sted.

Vejen Kommune sammensætter et underholdende program med bl.a. gymnastikopvisning og børne- og ungdomskor.

Også højskolebevægelsen var en afgørende drivkraft i den sønderjyske sag, og som afslutning på dagen deltager H.M. Dronningen i en højskoleaften på Askov Højskole.

Programmet offentliggøres her på hjemmesiden forud for arrangementet.