Sangen Forener Gesang Verbindet.

Sangen forener - Gesang verbindet

06 sep
14:00—ca.16:30
DKK Arrangementet er gratis, men der er betaling på 75 kr for kaffe og 2 slags kage.
  • Musik og sang
  • Foredrag og debat
Musikrådet i Aabenraa kommune i samarbejde med Musikvereinigung Nordschleswig

Sønderjyllandshallen, H.P. Hanssensgade 7

Aabenraa

Musikrådet i Aabenraa bidrager med et stort arrangement, der ser på udviklingen af sang og fællessang i Danmark og Tyskland - med udgangspunkt i Grænseområdet. Der ses på forskelle og ligheder i sangtraditionen. Har vi i grunden en fælles sangskat?

Der vil gennem eftermiddagen være fællessang, som understøttes med musikledsagelse og ikke mindst af det store kor fra Musikvereinigung Nordschleswig og Sct. Jørgens pigekor. Musikrådets "egen" korekspert vil sammen med dirigent Susanne Heigold fra BDN-kultur fortælle om og forestå de valgte sange og fællessange. Vi vil gerne bringe sangen ind i en større kulturel og fremadrettet sammenhæng og der vil tidl.chefredaktør Sigfried Matlok og grænseforeningens generalsekretær Knud Erik Therkelsen bidrage ud fra deres rige erfaring.

Benyt dette link for forud tilmelding og betaling: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pznklexukl