P1240903 kopi.JPG (8)

Kvong kirke, Kirkebakke 11

Varde

Birgitte Kaas Sørensen

Musikgudstjeneste i kirken med Johannes Johansen salmer Derefter Genforeningen og Befrielsen i Kirkehuset: Ved dette arrangement vil der være fokus på genforeningen med Sønderjylland og Danmarks befrielse. Programmet vil indeholde sange, der har haft betydning for disse to begivenheder. Ulrik vil kæde sangene sammen med fortælling og spille klaver til sangene.

Birgitte vil synge nogle af sangene solo, men programmet vil også indeholde mange fællessange! Sange som ”Det lyder som et eventyr” – ”Som en rejselysten flåde” – ”Hvor smiler fager” – ”Jeg ved en lærkerede” – ”Min pige er så lys som rav” m.fl. har haft betydning og kan knyttes sammen med genforenings- og befrielsestiden! Sluttelig har Sigurd Barrett i 2016 lavet ”Man må trække en grænse” og programmet vil på bedste fællessangsvis afrundes med denne geniale sang!

Der er flere datoer