Final 2020 Logo Artboard Rød Placeholder

12 jun 2021
DKK Gratis
  • Motion og sport
Kulturring Østjylland, Glud Museum, Juelsminde Havnemuseum og Juelsminde Lokalarkiv

Mødested: Start og slut ved Juelsminde Havnemuseum, Havnegade 12

Juelsminde

Kom med en tur tilbage til Juelsminde anno 1920. Det var året for Danmarks genforening med Sønderjylland, og det blev bl.a. fejret på festlig vis i Juelsminde.

Mellem kl. 10.00-16.00 kan du møde op på Juelsminde Havnemuseum, hvor du vil få udleveret et kort over, hvordan Juelsminde så ud omkring 1920. Du og din familie skal nu afsted på en spændende tur, hvor I undervejs skal løse en række opgaver, som har med genforeningen og fregatten Jylland at gøre.

Hvis I klarer turen, vil I blive belønnet med guldmønter ved målstregen. Så tag familien med på et spændende genforeningsløb i Juelsminde, og lær bl.a. om det festlige optog gennem byen, frokosten ombord på fregatten Jylland, festgudstjenesten i Juelsminde Kirke og folkefesten ved Odelsbjerg.

Løbet slutter ved Juelsminde Havnemuseum, hvor er der gratis adgang til deres særudstilling om fregatten Jylland.