Final 2020 Logo Artboard Rød Placeholder

Uwe Wolffs Fond og Sønderborg Kommune

Gråsten Havn

Gråsten

I 2020 er det 100 år siden, at en demokratisk folkeafstemning i vores område bestemte, at den dansk-tyske grænse blev, som den er i dag. I dags Sønderjylland blev til en del af Kongeriget Danmark. Et nyt grænseland blev født. Denne begivenhed kalder vi i Danmark for Genforeningen. Det markerer vi også med årets WoodSculpture.

Skulpturen: Træet vender hjem til parken

Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet den skulptur, som han sammen med en flok billedhuggere bruger WoodSculpture-ugen på at skabe. Den skulptur bliver efterfølgende flyttet til Ahlmannsparken i Gråsten. Træet til skulpturen stammer nemlig fra træer fældet i denne park. På den måde vender træet hjem til sin gamle plads i form af en genforenings-skulptur.

Der arbejdes hver dag i tidsrummet 8 - 18. Alle er velkomne til at komme forbi og følge processen.

Der er flere datoer