119.JPG

Folkefest i Jelling: Paneldebat: "Grænsebegreb under forandring"

18 sep 2021
  • Foredrag og debat
  • Folkefest og festival
Grænseforeningen kreds 20

Kongernes Jelling, Gormsgade 23

Jelling

Kirsten Rykind-Eriksen

Indledning ved Dorte Jagestic Andersen, ass. professor SDU om, hvorledes grænsebegrebet er under forandring fra at være et geografisk til et mentalt begreb.

1. panel: "Mindretal og grænser" med forfatter phd. SDU, Tobias Wung Sung; stud. GFU Jonas Kopf; Gitte Hougaard Werner, skoleder og formand for SSF i Sydslesvig og Abdallah Tumeh fra Jelling Asylcenter.
2. panel: "Udfordring for samarbejde over grænser" med formand for Slesvigsk parti Carsten Leth-Schmidt; ph.d. Marlene Paulin Kristensen, Saxo Instituttet KU; professor SDU Steen Bo Frandsen og ass. professor SDU Martin Klatt.

Ordstyrer tidl. kulturminister Mette Bock.

Se hele programmet for Folkefesten i Jelling

Støttet af Kulturministeriets og Folketingets pulje til Genforeningsjubilæet 2020, Region Syddanmarks Kulturpulje, Sparekassen Jellings Fond, Nordea Fonden, Foreningen Plan Danmark, Grænseforeningen, Vejle Kommune