Aktørmarkedsplads - foredrag, musikindslag mm.

Forestillingen "Udsigter fra min bedstemors køkken" fortæller historien om Anette Asp Christensens sønderjyske bedstemor
Dansk Plakatmuseum i Den Gamle By tilbyder en vandreudstilling med afstemningsplakater fra 1920
Sangens Hus markerer 100-året for Genforeningen med projektet Sangen genforener 2020

Mangler du et musikindslag eller en foredragsholder til dit 2020-arrangement? Så kan du få hjælp her på siden.

Vi har samlet en række foredragsholdere, forfattere og musikere, som på forskellig vis kan bidrage til arrangementer i anledning af 100-året for Genforeningen. Tilbuddene henvender sig til foreninger, forsamlingshuse og andre, der ønsker at være en del af markeringen i 2020:

Musik og teater
Udstillinger og film
Genforeningsbussen 2020

Kontakt de enkelte udbydere for nærmere aftale og booking.

Siden opdateres løbende med nye tilbud.

Har du et tilbud?
Har du et tilbud, som andre aktører kan have glæde af, så henvend dig til Sekretariatet for Genforeningen 2020 for nærmere aftale. Tilbuddet skal:

- tage afsæt i et eller flere af de ni temaer i Genforeningen 2020. Læs mere om temaerne
- ligge inden for markeringsperioden januar-juli 2020