Aktørmarkedsplads

Sigurd Barrett fortæller om Genforeningen for børn og voksne
Skitse til Middelfart Museums udstilling om psykiske krigsinvalider efter 1. Verdenskrig
1920 orkestrene fra Dansk Musiker Forbund spiller op til fest

Mangler du et musikindslag eller en foredragsholder til dit 2020-arrangement? Så kan du få hjælp her på siden.

Vi har samlet en række foredragsholdere, forfattere og musikere, som på forskellig vis kan bidrage til arrangementer i anledning af 100-året for Genforeningen. Tilbuddene henvender sig til foreninger, forsamlingshuse og andre, der ønsker at være en del af markeringen i 2020:

Musik og koncerter
Udstillinger

Kontakt de enkelte udbydere for nærmere aftale og booking.

Siden opdateres løbende med nye tilbud.

Har du et tilbud?
Har du et tilbud, som andre aktører kan have glæde af, så henvend dig til Sekretariatet for Genforeningen 2020 for nærmere aftale. Tilbuddet skal:

- tage afsæt i et eller flere af de ni temaer i Genforeningen 2020. Læs mere om temaerne
- ligge inden for markeringsperioden januar-juli 2020