For arrangører - tilmeld dit arrangement

Markeringen af Genforeningen er blevet tilpasset pga. COVID-19. Den tilpassede markering betyder, at aktiviteter, der udsættes, fortsat kan indgå i det samlede program, som nu udvides med to tidsblokke:

- En sæsonforlængelse frem til og med november 2020
- Et kompakt sommerprogram på ca. 6 uger fra maj til midten af juni 2021

Online-kalenderen er udvidet, så den løber frem til og med november samt fra 1. maj til midten af juni 2021.

Vi opfordrer aktører til at kontakte sekretariatet med oplysninger om eventuelle aflysninger, ændrede datoer eller tilpasninger af arrangementer.

Det er ikke nødvendigt at oprette udskudte arrangementer i kalenderen igen. Send i stedet de nye datoer til sekretariatet sammen med evt. rettelser til teksten eller andre oplysninger, så sørger vi for at opdatere programmet. Skriv til os på kontakt@genforeningen2020.dk

Tilmeld dit arrangement
Du er naturligvis velkommen til at tilmelde nye arrangementer, der ikke allerede er en del af programmet. Du opretter dit arrangement ved at udfylde formularen og trykke ’Tilmeld arrangement’.

Skriv arrangementets titel.
Fortæl, hvad arrangementet handler om, og hvordan det er med til at markere 100-året for Genforeningen i 2020. Fortæl også, hvis arrangementet henvender sig til en særlig målgruppe.
Tjek, om datoen er ledig i kalenderen over tilmeldingsformularen. Du kan tilføje flere datoer, hvis arrangementet foregår over mere end én dag eller gentages.
Vælg start- og sluttidspunkt for arrangementet.
Skriv landet, hvor arrangementet foregår.
Vælg om arrangementet er åbent, delvist åbent eller lukket for offentligheden.
Vælg, hvilken kategori arrangementet skal kunne søges under. Du kan vælge flere kategorier. Vælg ’Andet’, hvis ikke du finder en kategori, der passer.
Koster det noget at deltage i arrangementet? Systemet vælger automatisk ’gratis’, hvis ikke du skriver noget.
Fortæl, hvor arrangementet finder sted.
Skriv postnummeret, hvor arrangementet foregår. Har du skrevet et dansk postnummer tilføjer systemet selv bynavnet. Hvis du har skrevet et tysk postnummer, skal du ikke udfylde feltet 'By'.
    Har du skrevet et dansk postnummer, tilføjer systemet selv bynavnet. Du skal ikke udfylde feltet, hvis du har skrevet et tysk postnummer.
    Oplys, hvem der er den ansvarlige arrangør af arrangementet.
    Skriv den e-mailadresse, som publikum skal bruge for at skrive til arrangøren.
    Skriv det telefonnummer, som publikum skal bruge for at ringe til arrangøren.
    Oplys, hvem der er kontaktperson for sekretariatet.
    Skriv den e-mailadresse, som sekretariatet skal bruge for at skrive til arrangøren.
    Skriv det telefonnummer, som sekretariatet skal bruge for at ringe til arrangøren.
    Oplys, om man skal tilmelde sig arrangementet, købe billetter eller blot kan møde op.
    Indsæt link til en hjemmeside med flere oplysninger om arrangementet.
    Upload et foto, lydklip eller videoklip, der illustrerer arrangementet. Ønsker du at uploade flere billeder, så skal du vælge alle billeder og uploade dem samtidig.
    Indtast navne på fonde eller puljer, der støtter dette arrangement.
    Upload et eller flere logoer for de arrangører, der står bag arrangementet.

Når arrangementet er oprettet, bliver det godkendt af sekretariatet, og du får besked, om begivenheden bliver en del af programmet for Genforeningen 2020. Vi forbeholder os ret til redaktionel bearbejdning af arrangementsomtaler.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du får behov for at ændre arrangementet.

De indsamlede personoplysninger bliver brugt som led i koordineringen og markedsføringen af aktiviteterne i Genforeningen 2020. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Aktører har ansvaret for eget arrangement
    Når du tilmelder et arrangement, er det dig som arrangør, der har ansvaret for arrangementet både operativt og økonomisk. Præsidiet og sekretariatet arrangerer ikke selv aktiviteter, men koordinerer og synliggør det samlede program.