Markedsføring og design

Alle begivenheder, der godkendes af sekretariatet, bliver en del af markedsføringen af Genforeningen 2020 her på hjemmesiden og i det samlede program fra slutningen af 2019. I jubilæumsåret bliver markeringen af 100-året desuden synliggjort gennem en national kampagne.

Arrangører er selv ansvarlige for den øvrige markedsføring af egne arrangementer.

Logo og grafisk design
Genforeningen 2020 har sit eget logo og grafiske design. Logo og design er med til at binde markeringen sammen og gøre det synligt for publikum, at en begivenhed er en del af 100-året for Genforeningen.

Logoet skal derfor fremgå af dit markedsføringsmateriale. Vi opfordrer dig også til at bruge det øvrige grafiske design i markedsføringen af dit arrangement.

Kontakt sekretariatet for flere oplysninger om grafisk design og logo