Region Syddanmarks pulje

Der er åbent for ansøgning om tilskud til markeringen af Genforeningen 2020 fra Region Syddanmarks pulje på 1,5 mio. kr. til lokale initiativer. Ansøgningsfristen er 31. marts 2019 med endelig afgørelse i regionsrådet ulitmo juni 2019.

Ansøgningerne vil blive vurderet ud fra målsætningerne i den regionale vækst- og udviklingsstrategi samt kriterierne i ”Kulturhandlingsplan 2018-2019”.

Aktiviteterne skal tidsmæssigt følge den øvrige markering af genforeningen i 2020 fra en markant optakt i starten af 2020, fremhævning af afstemningsdagene i februar og marts og det officielle højdepunkt i de historiske mærkedage 10.-12. juli i Sønderjylland.

Puljen kan søges af kommuner, organisationer, foreninger, højskoler, turismeorganisationer, kulturinstitutioner mv.

Læs mere om Region Syddanmarks pulje og hent ansøgningsskemaet på Region Syddanmarks hjemmeside

Det er regionsrådet, der træffer beslutning om fordeling af midlerne efter behandling i Udvalget for Regional udvikling og Forretningsudvalget.

Har du spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte udviklingskonsulent i Region Syddanmark Lotte Videbæk på telefon 7663 1747 eller mail lrv@rsyd.dk

Læs om de øvrige muligheder for sparring og støtte