genforeningen2020.dk er i luften

Velkommen til genforeningen2020.dk – den officielle hjemmeside for Genforeningen 2020. Frem mod jubilæumsåret 2020 henvender siden sig særligt til arrangører, der har lyst til at blive en del af markeringen.

Bliv en del af markeringen
Arrangører kan få overblik over ledige datoer i programmet og oprette egne arrangementer under menuen ’For arrangører’. Siden ’Sparring og støtte’ samler oplysninger om mulighederne for at søge opbakning og økonomisk støtte til arrangementer. Læs mere under For arrangører 

Arrangører kan hente inspiration i de ni temaer, som markeringen af Genforeningen tager afsæt i. Gå på opdagelse i de ni temaer

Man kan også dykke ned i de historiske begivenheder i tiden før, under og efter Genforeningen i 1920. Læs mere under menuen Historien 

Organiseringen bag
Markeringen er officielt forankret i Det Sønderjyske Præsidium og den statslige styregruppe, som fastsætter de overordnede strategiske rammer for Genforeningen 2020. Den samlede koordinering varetages af et projektsekretariat. Læs mere om markeringen i 2020 og hvem der står bag 

Kontakt sekretariatet
Du er velkommen til at kontakte sekretariatet for flere oplysninger om markeringen af Genforeningen 2020 og for sparring på ideer til arrangementer. Se kontaktoplysninger til sekretariatet