Book Sigurd Barrett til dit 2020-arrangement

Grænseforeningen og Sigurd Barrett tilbyder forestillingen ”Sigurd fortæller om Genforeningen” til arrangementer i forbindelse med Genforeningen 2020. Nu er der åbent for booking.

Sigurd Barrett tager på en landsdækkende turné fra januar til juli 2020 og tilbyder sammen med Grænseforeningen koncerter til en særlig favorabel pris. Tilbuddet er målrettet lokale forsamlingshuse, biblioteker og skoler, og hovedparten af koncerterne lægges uden for de større byer.

Koncerten tilbydes i lille og stort format for hele familien og som jazz-koncert for voksne.

Kontakt Grænseforeningen for yderligere oplysninger om projektet: Projektleder Marie de Fine Licht, e-mail ml@graenseforeningen.dk, telefon 2134 3392

Booking skal ske senest 15. maj 2019 gennem Sigurd Barretts manager Michael Vitten på e-mail mv@ponytailclub.dk eller telefon 2682 2383

Læs mere om tilbuddet