Åbent for tilmelding til Historiedysten 2020

Skal din klasse være med i Historiedysten 2020? I år udfordrer Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg for sjette gang alle 3.-9. klasser til en dyst om det uofficielle historiemesterskab. I anledningen af 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark skal klasserne i år dyste i historien om Genforeningen i 1920. Historiedysten er for alle folkeskoler i hele rigsfællesskabet, og i år er også de danske skoler i Sydslesvig inviteret til at deltage. Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Startskuddet til Historiedysten går umiddelbart efter sommerferien, og løber over tre runder. Det hele afsluttes med en stor finaledag på Frederiksborg Slot 8. oktober, hvor de klasser, der har klaret sig bedst kæmper om førstepræmien. Tilmeldingen er nu åben på Historiedystens hjemmeside