Coronavirus: Hold øje med aflysning af arrangementer

Regeringen har netop iværksat nye tiltag for at reducere smittefaren med coronavirus. Det kan betyde, at arrangementer aflyses eller udskydes.

Regeringen opfordrer til, at arrangementer med mere end 1.000 deltagere i resten af marts aflyses eller udskydes. Ved arrangementer under 1.000 deltagere skal arrangøren vurdere den eventuelle smitterisiko.

Det kan betyde, at arrangementer, der er en del af programmet for Genforeningen 2020, aflyses eller udskydes. Hold dig opdateret på arrangørernes egne hjemmesider og sociale medier om eventuelle aflysninger.

Ansvaret for at aflyse, udskyde eller tilpasse et arrangement påhviler den enkelte arrangør. Sekretariatet for Genforeningen 2020 opfordrer alle til at følge myndighedernes retningslinjer og bestræber sig på at holde kalenderen opdateret.

Myndighederne giver overblik over corona-smitte på hjemmesiden coronasmitte.dk