Ny cd på gaden med sange fra Genforeningen

Foto: Colourbox

Sangens Hus har netop udgivet en cd med 12 værker fra genforeningstiden. Sangens Hus stiller cd’en gratis til rådighed for alle interesserede.

Det er Det Sønderjyske Sangcenter, Haderslev Sangakademi og Esbjerg Sangakademi, der er gået sammen om den fælles cd. De medvirkede kor og orkestre er Sønderjysk Pigekor, Sct. Marie Kirkes Motetkor, Haderslev Domkirkes Pigekor, Vor Frue Cantori, Vor Frelsers Kirkes Kor, Sønderjyllands Symfoniorkester og Den Danske Salmeduo. 

Cd-udgivelsen er en del af Sangens Hus fyrtårnsprojekt Sangen Genforener 2020, der også omfatter læringsmateriale til skoler, podcast, skolekoncerter, sangerfest på Skamlingsbanken og en række foredrags- og fællessangskoncerter.

Læs mere og bestil cd’en på Sangens Hus’ hjemmeside