DR barsler med flere programmer og en podcastserie

Den historiske dramadokumentar ’Grænseland’ er blot ét af DR’s tiltag i markeringen af genforeningsjubilæet. DR barsler hen over foråret og sommeren med flere andre programmer og initiativer. Bl.a. sender DR live fra Sønderjylland 15. juni, hvor Sønderjylland officielt overgik til Danmark, og på 100-års dagen for Christian X’s ridt over den gamle grænse 10. juli sender  P4 Syd sender seks timers direkte radio.

Fredag 15. maj kan P4’s lyttere møde Lars Mikkelsen og P4’s Catia Schmidt i en særudgave af P4 Eftermiddag dedikeret ’Grænseland’ og Genforeningen.

21. maj lancerer P1 desuden podcastserien ’Ikonet, ingen husker’ om sønderjydernes førstemand H.P. Hanssen. Serien undersøger H.P. Hanssens rolle i Genforeningen gennem dagbøger og breve.

Læs mere om alle DR’s tiltag i markeringen