DR Syd inviterer til forpremiere på ’Grænseland’

Foto: Morten Krüger

DR Syd inviterer til udendørs forpremiere på den historiske dramadokumentar ’Grænseland’ 15. maj. Serien er DR’s helt store flagskib i markeringen af genforeningsjubilæet, og til forpremieren kan publikum i ca. 200 biler følge seriens første afsnit og møde seriens fortæller Lars Mikkelsen og producent Ane Saalbach.

I serien folder DR hele forløbet om hertugdømmerne og Sønderjylland fra midten af 1800-tallet og frem til Genforeningen ud, og historierne bliver fortalt gennem dramatiseringer og ved at gå tæt på nogle af de personer, der havde allermest på spil.

Serien, der er i fire dele, får tv-premiere søndag 17. maj kl. 20.00 på DR1 og kan også ses på DR’s streaming tilbud DRTV.

Drive-in forpremieren finder sted ved Compass Congress Center i Rødekro fredag 15. maj fra kl. 20.

Tilmelding fra fredag 8. maj kl. 10 efter først til mølle-princippet.

Læs mere om forpremieren og hvordan du tilmelder dig

Læs mere om 'Grænseland' og DR’s øvrige initiativer i markeringen af 100-året for Genforeningen