Spejlinger 2020: Syv kunstdesigns popper op i Sønderborg Kommune

Kunstdesignet 'GENFORENINGSRINGE'. Foto: Kim Jørgensen / Sønderborg Kommune

Kunstdesignet 'GENFORENINGSRINGE'. Foto: Kim Jørgensen / Sønderborg Kommune

Sønderborg og omegn bliver i løbet af de kommende uger beriget med syv nye kunstdesigns. Det første værk 'GENFORENINGSRINGE' af kunstneren Iris Fridriksdottir kan allerede opleves ved Forsamlingsgården Sundeved i Vester Sottrup.

Placeringen af de syv kunstdesigns er nøje udvalgt efter stedets historiske betydning og forbindelse til Genforeningen, og bag værkerne står både danske og tyske kunstnere. Kunstprojektet Spejlinger 2020 er en del af Sønderborg Kommunes fyrtårnsprojekt Sønderborg Spejlinger 2020.

De syv kunstdesigns ferniseres på hver deres dato i september. 

Se, hvor og hvornår du kan opleve de syv kunstdesigns, og hvornår der er fernisering

Læs mere om projektet Spejlinger 2020 og de syv kunstnere