Den Sønderjyske Ambassade og festival i København 10.-16. maj

Golden Days markerer Genforeningen med åbningen af Den Sønderjyske Ambassade på Bertel Thorvaldsens Plads den 10. maj. Gennem ugen rykker markante danskere med rødder i Sønderjylland ind på ambassaden som sønderjyske ambassadører og sætter fokus på sønderjysk historie, kultur og erhverv.

Fra ambassaden kan man gå på opdagelse i de sønderjyske spor i København, både i guidede byvandringer og på egen hånd.

Den Sønderjyske Ambassade er en del af den københavnske markering af Genforeningen 2020.

Den historiske begivenhed markeres med en festival, som fokuserer på historien om Sønderjyllands genforening med Danmark og hylder en landsdel, der har sit eget tydelige særpræg og en særlig historie mellem tysk og dansk.

Se programmet for Den Sønderjyske Ambassade og festivalen